haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Mandagstrening ved gapahukene ved skiskytterstadion på Birkebeineren Skistadion kl. 18.00. Det er meldt et forrykende vær, men her er det mulig å legge fra seg en litt tørt skifte under tak slik at en får byttet rett etter trening. Alle aldre fra 7år og oppover. Nye løpere er hjertelig velkommen i følge med foreldre 😉

Torsdagsløp på Vingar kl17.30. Påmelding (helst i forkant) på https://eventor.orientering.no/Events/Show/18690. Dette letter jobben for arrangørene.

Fredag er det KM Natt for Innlandet ved Moelven Løten ved Rokosjøen. Påmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/17565

Nammo-cup finale lørdag 23.september. Nammo-cup er en serie med løp i Mjøs-distriktet spesielt for barn- og ungdomsløpere. Dersom du ennå ikke har vært med på Nammo-cup er dette siste sjanse denne sesongen. Påmelding til løpet her:
https://eventor.orientering.no/Events/Show/17584

Etter løpet blir det samling både for barn og ungdom fra hele Mjøs-distriktet med overnatting fra lørdag til søndag 24.sept (påmeldingsfrist søndag kveld kl.23.59):
Nammo-cup-samling 13+ (-2010): https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5278
O-troll-leir 8-12år (2011-2015): https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5286

Tiden går fort og plutselig er sesongen på hell. Ringreven (stafett for alle aldre og erfaringsnivå) går av stabelen søndag 1.oktober i Ringsaker. Her pleier det å være god Lillehammer-deltakelse. Bli med i år også! Sesongavslutning i LOK blir mandag 2.oktober på Birkebeineren Skistadion. Hold av kvelden til sosialt samvær og god stemning!


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla